Felnőtt csapat Labdarúgás

Hamarabb visszatérhet a pályára Nagy Olivér

Mikor a bajnokság tizenötödik fordulójában, a BKV Előre ellen 2-0-ra megnyert találkozó első félidejében súlyosan megsérült csapatunk karmestere, az egyre jobb formában futballozó Nagy Olivér – az első gólt ő szerezte a veretlen fővárosiak ellen -, biztosak voltunk benne, az idei pontvadászatban már nem léphet pályára középpályásunk.

Az orvosi vizsgálatok, majd az MRI-felvételek is megerősítették az elsődleges gyanút, miszerint keresztszalag-szakadást szenvedett játékosunk.

Nos Olivért annak rendje és módja szerint “beütemezték” műtétre. Mikor azonban felnyitották a térdét, kiderült, hogy mégsem szakadt el a szalag. Csupán egy hámréteg “csúszott” be a felvételen a keresztszalag elé, emiatt tűnt úgy a felvételen, mintha hiányozna egy rész a szalag folytonosságából. A műtét során a porcfelszínt letakarították, de komolyabb beavatkozásra ezek után nem került sor.

  • Legnagyobb örömünkre Olivér a héten elkezdte a futóedzéseket, s ha minden jól megy, reményeink szerint március vége felé visszatérhet a pályára – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán.

Az biztos, az élvonalban is éveket eltöltő Nagy Olivérrel kiegészülve lényegesen ütőképesebb csapatunk, bízunk benne, mihamarabb ismét a pályán köszönthetjük!

About Author