Felnőtt csapat Labdarúgás

Ha tavaly sikerült …

Egy évvel ezelőtt a Sényő ellen kezdte meg a bajnokságot az NB III-ban akkor újoncnak számító csapatunk. Bár az általános vélekedés szerint a vendéggárda volt a találkozó toronymagas esélyese, együttesünk remek játékot nyújtva, Barna Viktor hajrában szerzett góljának köszönhetően mégis 3-2-re diadalmaskodott. Most vasárnap ismét a Szabolcs-Szatmár megyei alakulatot fogadjuk …

Ha tavaly sikerült, miért ne sikerülhetne most is? Ezúttal is a vendégek számítanak a kilencven perc esélyeseinek – még akkor is, ha az idei bajnokság során eddig csak hazai pályán szereztek pontot -, lévén csapatunk meglehetősen döcögősen kezdte a szezont.

Ha tavaly sikerült, miért ne sikerülhetne most is? Reményeinket alátámaszthatja, hogy a Sényő idei mindhárom idegenbeli meccsét elveszítette, mi több, három kapott gól alatt egyszer sem úszta meg.

Ha tavaly sikerült, miért ne sikerülhetne most is? Pályaavató mérkőzésen fogadjuk a szabolcsiakat, az ünnepi hangulat pedig fel kell, hogy dobja játékosainkat.

Ha tavaly sikerült, miért ne sikerülhetne most is? Minden (rossz) sorozat, így a mi góltalansági szériánk is – 205 perce nem találtunk a kapuba – véget ér egyszer …

Ha tavaly sikerült, miért ne sikerülhetne most is …

About Author