Felnőtt csapat Labdarúgás

Ha Barna Viktor gólt szerez …

Csapatunk vasárnap délután remek játékot nyújtva, idegenben nyert a megyei rangadón a Jászberény ellen, s ezzel feljött a táblázat tizenharmadik helyére.

Kis túlzással kezd úgy tűnni, amennyiben Barna Viktor a kapuba talál, csapatunk begyűjti a három pontot …

  • … lőhetne többet is – kontrázott mosolyogva honlapunk felvetésére Dorcsák Zoltán vezetőedző. – De félre téve a viccet, egyértelműen csapatunk erőssége volt ősszel is. A hosszabb gólcsend nem tett jót az önbizalmának, ám mióta március végén, Diósgyőrben betalált, ismét elkapta a fonalat. Így már nem csak Szabó Viktorra kell figyelni az ellenfél védőinek, a megosztott figyelem pedig megkönnyíti támadóink dolgát. Barna Viktor mellett ki kell emelnem Kalóz Ádám teljesítményét is. Régen játszott ilyen jól, mint most, Jászberényben, pedig vasárnap még mindenórás volt a felesége, Nóri. A jelek szerint azonban a babavárás feszültsége jótékony hatással volt Ádira. Azóta megszületett kislányuk, melyhez a csapat nevében is gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot kívánok nekik.

Nem csak nyertünk 2-0-ra Jászberényben, de jól is játszottunk.

  • Egyetértek, hetven percig egyértelműen kézben tartottuk a meccset, az történt a pályán, amit mi akartunk. Irányítottuk a játékot, sok helyzetet alakítottunk ki és ami lényeg, rúgtunk két gólt. A hajrá ugyan a Jászberényé volt, de ebben némileg benne van az én felelősségem is, mert ekkor már azt kértem a játékosoktól, hogy ne nyíljunk ki hátul, inkább a biztonságra helyezzük a hangsúlyt.

A folytatás viszont igencsak nehéznek ígérkezik. Hat forduló van hátra, és játszunk még a második, a harmadik, a negyedik, az ötödik, valamint a hetedik helyezettel …

  • Bízom benne, hogy azért felnövünk a feladathoz. Most már tét nélkül, nyugodtan játszhatunk, hiszem, hogy pontot, pontokat fogunk még szerezni. A legnehezebb dolgunk talán éppen a hét végén lesz, amikor a DEAC-ot fogadjuk. Sándor Tamás együttese a listavezetővel együtt kimagaslik az osztályból.

A május elsején, vasárnap megrendezésre kerülő bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author