Felnőtt csapat Labdarúgás

Győzelemmel hangoltunk a BKV ellen

Győzni mindig jó. Pláne az első fordulóban és pláne megyei rangadón … Csapatunk vasárnap a Karcag elleni sikerrel kezdte a 2022-23-as pontvadászatot.

  • Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, még ha volt is holtpont a játékunkban – foglalta össze tömören véleményét a múlt vasárnapi derbiről Dorcsák Zoltán. – Bár az első félidőben a mezőnyben kiegyenlített volt a játék, ám lényegesen több helyzetünk volt, mint a karcagiaknak. A szakadó eső nem könnyítette meg egyik együttes dolgát sem, idő kellett hozzá, mire “akklimatizálódtunk” a körülményekhez. A szünet után megszereztük a vezetést, ám sokig nem örülhettünk az előnynek, tizenegyesből egyenlítettek a vendégek. Ekkor volt egy kis átmeneti zavar, de miután mi is megkaptuk a magunk büntetőjét, már nem volt kérdéses a győzelmünk. A harmadik találattal csak biztosabbá tettük sikerünket.

Sok időnk nincs a pihenésre …

  • Holnap újabb rangadó, a BKV Előre elleni idegenbeli találkozó vár ránk. A vasárnapi nehéz talaj sokat kivett a srácokból, de bízom benne, hogy szerdára ennek már semmi nyoma nem marad. Tavaly kétszer is kapott gól nélkül nyertünk a BKV ellen, így minden bizonnyal fűti a visszavágás vágya a fővárosiakat.

A szerdai bajnoki találkozó 17.30-kor kezdődik a Sport utcai pályán.

About Author