Felnőtt csapat Labdarúgás

Gyógyulófélben …

Immár három esztendeje, hogy kezdőcsapatunk kirobbanthatatlan tagja Tajti Bence. Kapuvédőnknek – aki nem mellesleg éppen ma ünnepli huszonhetedik születésnapját – elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az elmúlt idényben sikerült meghosszabbítani NB III-as tagságunkat. A tavaszi szezon 28. fordulójában, a Cigánd elleni összecsapás első félidejében sérülés miatt kénytelen volt cserét kérni.

  • Már a putnoki mérkőzésen éreztem a lábam, ám akkor néhány nap kihagyás után elvállaltam a Cigánd elleni meccset – tudtuk meg az év közben a magyar minifoci válogatottal vb-bronzérmet szerzett hálóőrtől. – Nem kellett volna. Rásérültem, beszakadt a combizmom és sajnos azóta sem épültem fel. Még két hétig csak kocoghatok, azaz továbbra sem tudok teljes intenzitással edzeni. Az viszont már eldőlt, hogy a július 28-án rajtoló új bajnokságban is tiszafüredi színekben lépek pályára.

Tajti Bencét távollétében Lisztes Bence helyettesítette a gólvonalon és remek teljesítményt nyújtott. A hétvégi, mezőkövesdi felkészülési meccsen is minden bizonnyal az ő nevével kezdődik csapatunk összeállítása.

About Author