Felnőtt csapat Labdarúgás

Füstbe ment tárgyalás …

Csapatunk ma este 6 órakor megkezdi a felkészülést az NB III-as bajnokság tavaszi folytatására. A “rajt” előtti pillanatokban vezetőedzőnket faggattuk.

Általában hathetes felkészülési menetrend szerint végezzük a téli munkát, most azonban a február tizediki Magyar Kupa-meccs miatt néhány plusz edzést iktatunk a programba – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán. – Ezen a héten hétfőn, szerdán és pénteken amolyan ráhangoló edzésekkel kezdjük el a munkát, hogy aztán 18-tól már teljes intenzitással dolgozzunk a pályán.

Hogy néz ki a tavaszi keret?

A terveinknek megfelelően sikerült együtt tartani őszi keretünket. A távozó három játékos, Csikós Lajos, Szántó Gergő és Haász Tamás igazából kiegészítő emberek voltak. A helyettük érkezett Fülöp Gergő kapus és Fehér Zsolt belső védő viszont erőssége lehet csapatunknak. Jelenleg további tárgyalásokat folytatunk kiszemeltjeinkkel, akadt olyan, mely elakadt az elmúlt napokban, de olyan is van, mely most kezd el igazán felgyorsulni.

Lehet tudni valamit ezekről a tárgyalásokról?

Amíg nem dől el véglegesen, addig nem kívánjuk nyilvánosságra hozni a neveket. Csak egy példa, hogy miért “titkolózunk”. Szurkolóink körében elterjedt a téli szünetben, hogy az U20-as vb-bronzérmes, 31 éves Takács Péter hozzánk kerülhet az NB II-es DEAC-tól. Nos a rutinos középpályás biztos, hogy nem jön Tiszafüredre, miután elfogadta egy élvonalbeli klub ajánlatát, ahol a II. csapat játékos-edzőjeként számítanak rá. Ezek után talán érthető, miért nem akarunk a nevekkel “dobálózni”. Amint kiszemeltünk edzésre jelentkezik Tiszafüreden, azonnal nyilvánosságra hozzuk.

Csapatunk ma este 6 órakor a közelmúltban átadott műfüves pályán tartja idei első edzését.

(Fotó: deac.hu)

About Author