Felnőtt csapat Labdarúgás

Főpróba: ESMTK-Tiszafüredi VSE 3-1 (1-1)

A fővárosban, az elmúlt években az NB III Keleti, majd Közép csoportjában is meghatározó szerepet betöltő ESMTK otthonában játszotta bajnoki főpróbáját csapatunk. A keret egyetlen tagjának adott felmentést a mai meccs alól Dorcsák Zoltán vezetőedző, Mészáros Norbert munkahelyi elfoglaltság miatt nem tartott a gárdával.

ESMTK-Tiszafüredi VSE 3-1 (1-1)

Budapest, XX. kerület

TVSE: Tajti B. – Háda, Fehér Zs., Kalóz, Szövetes – Barzsó, Vincze, Mácsi – Deli, Harsányi Z., Bana V. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

A II. félidőben pályára lépett: Bartha, Barna B., Kertész, Tomola, Tóth N.

17. perc: Mácsai indításával Harsányi verekedte le magát a bal oldali alapvonalig, mesterien emelt a hosszú sarok irányába, ahol érkezett Barna Viktor, akinek még arra is volt ideje, hogy mellel levegye a labdát, majd a rövid sarokba helyezett. A hazaiak kapusa már csak a gólvonal mögül tudta kihúzni a labdát, 0-1.

40. perc: Kalóz Ádám feleslegesen szabálytalankodott a tizenhatosunk előterében. Molnár János 20 méterről mesterien emelt a sorfal fölött a jobb felső sarokba, 1-1.

48. perc: Jobb oldali beadás után Kovács Botond közelről a hálóba helyezte a labdát, 2-1.

72. perc: Elcsúszott védekezésünk, csak néztük, ahogy a jobb oldalról középre lőtt labdát Soós Bence 8 méterről a léc alá vágta, 3-1.

Augusztus elsején, Kazincbarcikán már bajnoki pontokért lép pályára csapatunk.

About Author