Felnőtt csapat Labdarúgás

Fontos lenne egy jó eredmény …

A hétvégén – miközben a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt szünet van az NB I-ben és NB II-ben – a tizenegyedik forduló mérkőzéseit rendezik meg a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk két hazai összecsapást követően ezúttal idegenben, Miskolcon lép pályára.

– Most már itt lenne az ideje, hogy két egymás követően meccsen jó eredményt érjünk el és elkezdjük gyűjtögetni a pontokat – fejezte ki óhaját Dorcsák Zoltán vezetőedző. –  Pláne, hogy az azt követő fordulókban a listavezető Putnok, majd a második Cigánd vár ránk. Bár nem játszottunk igazán jól a Gyöngyös ellen, magabiztosan nyertünk, bízom benne, hogy ez végre leveszi a terhet a játékosok válláról. Csak rúgtunk öt gól … A “fakók” esetében mindig kérdéses, hogy kit kapnak vissza az első keretből. Most ráadásul nem lesz NB I-es forduló, szóval nem tudjuk, milyen csapat vár ránk a hétvégén.

A kis-Diósgyőr elleni összecsapás vasárnap 11 órakor kezdődik a DVTK Edzőközpontban, a mérkőzést Valu Tibor vezeti, segítői Kovács Zoltán és Vilmányi Simon lesznek.

About Author