Felnőtt csapat Labdarúgás

(fel)Új(ított) pályán, nézők előtt ….

Szerdán hétközi fordulót rendeznek a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk hazai környezetben fogadja a Békéscsaba II legénységét. Igen, nem tévedés, hazai pályán!

  • Befejeződött a Lipcsey Elemér Sporttelep felújítás, így minden adott ahhoz, hogy végre hazaköltözhessen csapatunk – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás. – Fedett, 600 férőhelyes lelátó várja szurkolóinkat, akik az előző idény utolsó két meccsén csapatunkkal együtt gyöngyösi, illetve jászberényi “albérletbe” kényszerültek. Három hónap alatt elkészült a füves játéktér teljes felújítása, a régi, göröngyös centerpálya új gyepszőnyeget kapott. Ezen idő alatt csapatunk műfüvön, vagy a környékbeli települések pályáin volt kénytelen edzeni. Hétfőn birtokba vehették játékosaink a sporttelepet, s a holnapi bajnokin már itthon fogadhatjuk a viharsarki gárdát.

A lila-fehér alakulat újonc az NB III-ban, a Tarpa elleni osztályozón harcolta ki a harmadosztályban való indulás jogát. Az első fordulóban, változatos meccsen 2-2-re végzett a Füzesgyarmat ellen.

A szerdán 17.30-kor kezdődő bajnoki mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Bereczki Bence és Juhász Szabolcs lesznek. A sporttelepre az érvényben lévő jogszabályok értelmében csak védettségi és személyi igazolvány együttes felmutatása után léphetnek be a szurkolók!

About Author