Felnőtt csapat Labdarúgás

Felemás bajnokságot zártunk

Csapatunk a bajnokság 16. helyén zárta a 2022-23-as NB III-as bajnokságot. Ha csak magát a helyezést nézzük, akár rossz szájízünk is lehetne, ám ha összehasonlítjuk az elmúlt két évvel, nincs okunk a panaszra.

Mióta 2020 nyarán feljutott csapatunk a harmadosztályba, kísértetiesen hasonló a teljesítménnyel rukkolt ki: 48, 47 most pedig 46 pontot szerzett …

– Való igaz, ha innen nézzük a teljesítményünket, kiegyensúlyozottnak mondható a szereplésünk – ismerte el vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Ennek ellenére van hiányérzetem. Ugyan az előző két szezonban is élesen ketté választható volt az őszi és tavaszi eredménysorunk, ám az idei messze felülmúlta a korábbiakat. Ráadásul míg korábban az idény második fele volt jobb, most a bajnokság első felvonása sikerült jobban. Nem kicsit!

Az ősszel minden várakozás felett teljesített az együttes.

Pedig akkor is volt hullámvölgyünk, mégis hoztuk az eredményeket. A BVSC ugyan kimagaslott a mezőnyből, a mögötte lévő üldöző bolyban azonban mi is helyet követeltünk magunknak. Úgy érzem, játékban léptünk előre, nem volt okunk a panaszra. A célunk az volt, hogy a tavalyi szereplésünket múljuk felül, s végezzünk a mezőny első felében. Ezt mondhatni könnyedén teljesítettük, a téli szünetet mindössze négy ponttal a dobogótól a nyolcadik helyen töltöttük és bizakodva vártuk a folytatást.

(folyt. köv.)

About Author