Felnőtt csapat Labdarúgás

Facultas Tiszafüredi VSE-Sényő 1-2 (1-0)

A bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzésén a Sényő együttesét fogadja csapatunk. A 15 órakor kezdődő találkozó alakulását honlapunkon követhetik figyelemmel.

Facultas Tiszafüredi VSE-Sényő 1-2 (1-0)
Lipcsey Elemér Sporttelep, 300 néző, vezeti: Tóth Tamás (Zahorecz Roland, László István)
TVSE: Tajti B. – Ludvig, Bernáth, Elek Á., Fülöp – Barzsó, Oláh N. (Szövetes), Barzsó – Nagy Zs., Erdei, Dankó. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.
Sényő: Krizsanovszki – Márton, Farkas M., Szokol (Klepács), Ur, Vámos G. (Schmidt),  Erdei A., Vámos M. (Sárosi), Kapacina K. (Kapacina V.), Orosz, Szopkó. Vezetőedző: Imrő László.

37. perc: Mácsai löbbölte be a labdát a tizenhatoson belülre a bal oldalon, Krizsanovszki kapus rosszul mozdult ki, éppen saját védőjét borította fel, így Erdei Martin a bal oldali alapvonaltól 2 méterre utolérte a labdát, majd jobbal az üresen maradt kapuba tekert, 1-0.

81. perc: Farkas Márk bal oldali beadása után nem tudott felszabadítani védelmünk, a labda Márton András elé került, aki 18 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. Tajti Norbert hiába nyújtózkodott, nem ért oda a kapufa tövénél hálóba suhanó labdára, 1-1.

90.perc: Jobb oldali beadást követően egy vendégjátékos elesett a tizenegyespont környékén, miközben Tajti Bence lehúzta a labdát. A játékvezető tizenegyest ítélt, melyből Kapacina Valér úgy lőtt a hálóba, hogy a labda a felső lécről vágódott a gólvonal mögé, 1-2.

Csapatunk hiába vezetett egészen a hajráig, az utolsó tíz percben a Sényő megfordította az eredményt és elvitte a három pontot.

Itt lesz elérhető az élő közvetítés:

About Author