Felnőtt csapat Labdarúgás

Ezt nevezik erősítésnek, 175 gól érkezett!

Mikor tegnap napvilágot látott, hogy csapatunk őszi gólkirálya, Kalmár Ferenc Tiszakécskére távozott, sok szurkolóink “temetni” kezdte csapatunkat. Pedig közben a háttérben már javában zajlottak a tárgyalások a támadósor megerősítésére.

A füst felszállt, hivatalosan is bejelenthetem, három új játékossal bővült keretünk – tájékoztatta honlapunkat Ábrahám Tamás szakosztály elnök. – A 23 éves csatár, DVSC-nevelésű Bíró Péter érkezése már nem számít meglepetésnek, hiszen a hét végén pályára is lépett színeinkben, mi több gólt is szerzett a Besenyőtelek elleni felkészülési meccsen, ám Urbin Péter Tiszafüredre igazolása reményeink szerint igazi durranásnak számít. Rajtuk kívül sikerült megegyeznünk a 24 éves Balogh Krisztiánnal, aki szintén a Lokiban nevelkedett, de játszott a Balmazújváros és legutóbb a DEAC együttesében is az NB II-ben.

Urbin Péter ugyan már 36 éves, ám igazi gólerős támadó, aki kétszeri is az NB II legeredményesebb játékosának bizonyult. Az elmúlt 15 esztendőben szinte mindvégig a másodosztályban futballozott, többek között játszott a Bőcs, a Balmazújváros, a Dunaújváros, a Szolnoki MÁV és a Békéscsaba gárdáiban, míg 2019 nyarától a DEAC gárdáját erősítette. Ezekben a csapatokban összesen 175 gól(!) fűződik nevéhez.

About Author