Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt az ötödik fordulóban

Csapatunk – bombagólokat szerezve – bravúros győzelmet aratott a bajnokság ötödik fordulójában a debreceni egyetemisták ellen, s ezzel megerősítette helyét az élmezőnyben.

A BVSC újabb győzelmével tovább robog célja, a feljutás felé, ám a Putnok egyelőre tartja vele a lépést. A borsodiak ezúttal a BKV Előre ellen nyertek rangadót. A kisvárdai fiatalok gólzáporos meccsen diadalmaskodtak Hatvanban, míg a Fáy utcai találkozón két sorozat is megszakadt: a Vasas megszerezte első győzelmét, a Hajdúszoboszló pedig elszenvedte idei első vereségét. A Szolnok megyei rangadót a Karcag nyerte a Jászberény ellen, pedig fél órát emberhátrányban volt kénytelen játszani. A Füzesgyarmat megérdemelten nyert a Pénzügyőr ellen, miként a DVSC II is magabiztos sikert aratott az Egerrel szemben. A mezőny egyetlen pont nélküli csapata, a Békéscsaba II zsinórban ötödik vereségét szenvedte el. A forduló egyetlen pontosztozkodását Sényőn láthatták a nézők.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-DEAC 3-2, DVTK II-BVSC 0-2, Putnok-BKV Előre 2-1, Hatvan-Kisvárda II 3-5, Vasas II-Hajdúszoboszló 2-1, Karcag-Jászberény 1-0, Füzesgyarmat-Pénzügyőr 2-0, DVSC II-Eger 4-1, Békéscsaba II-Tiszaújváros 1-5, Sényő-Körösladány 0-0.

A hét végén szünet lesz a bajnokságban, ekkor a MOL Magyar Kupa-mérkőzéseken lépnek pályára a csapatok. Együttesünk vasárnap az Újfehértó vendége lesz.

About Author