Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a zárófordulóban

Vasárnap este véget ért a 2020-21-es harmadosztályú bajnokság a Keleti csoport csapatai számára is. Együttesünk ugyan nagy csatában vereséget szenvedett jászberényi albérletében az ezüstérmes BVSC-től, ám így is a 11. helyen fejezte be a pontvadászatot.

A dobogósok közti sorrend nem változott a 38. fordulóban: a Tiszakécske bajnokhoz méltó győzelmet aratott a Putnokkal szemben, míg a Jászberény gólzáporos meccsen osztozott meg a pontokon a kis-Lokival. A Tállya fontos pontot szerzett Cegléden, így biztosan ott lesz a következő NB III-as mezőnyben is, ellenben a Putnok vereségének köszönhetően nem tudott ellépni a 15. helyről. A Tiszaújváros a rendes játékidő lejártakor még vezetett a Gyöngyös ellen, végül mégis pont nélkül maradt és a Salgótarján is győzelemmel búcsúzott a harmadosztálytól. Ugyanakkor a Hatvan, a Sajóbábony és a Mezőkövesd II gárdájának a búcsú sem sikerült szépre.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-BVSC 1-2, SBTC-Mezőkövesd II 3-2, DVSC II-Jászberény 3-3, Tiszaújváros-Gyöngyös 3-4, Sajóbábony-Füzesgyarmat 0-4, Kisvárda II-Hatvan 2-0, Cegléd-Tállya 1-1, Tiszakécske-Putnok 4-1, Balassagyarmat-Sényő 0-1, DVTK II-Eger 0-2.

About Author