Felnőtt csapat

Ez történt a tizenegyedik fordulóban

A hét végén a tizenegyedik forduló mérkőzésén léptek pályára a Keleti csoport csapatai. Együttesünk régen látott gólerős játékkal fölényes győzelmet aratott a Hidasnémeti ellen.

A listavezető BKV Előre a 11. mérkőzést követően is száz százalékos maradt, miután idegenben is legyőzte a Tiszaújvárost. A Kazincbarcika nagyon magabiztosan nyert a Jászberény ellen. A forduló rangadóján a Hajdúszoboszló egy pontot tartott otthon a DEAC ellen. A Putnok meglepetésre nyert Békéscsabán, ellenben a Kisvárda egri sikere papírformának mondható. A Füzesgyarmat fél óra után két góllal vezetett a Sényő ellen, mégis izgulnia kellett a három pontért. A sereghajtó Törökszentmiklós a szünetben még vezetett Debrecenben, a hosszabbításban azonban mégis vereséget szenvedett. A Tállya vesztett állásból fordítva nyert hatpontos meccset a Salgótarján ellen.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Hidasnémeti 5-1, Tiszaújváros-BKV Előre 0-1, Kazincbarcika-Jászberény 4-0, Hajdúszoboszló-DEAC 2-2, Békéscsaba II-Putnok 0-1, Eger-Kisvárda II 0-3, Füzesgyarmat-Sényő 2-1, DVSC II-Törökszentmiklós 2-1, Tállya-SBTC 2-1.

A DVTKII-Újpest II mérkőzést október 13-án rendezik.

About Author