Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a negyedik fordulóban

Tegnap a negyedik forduló mérkőzésein léptek pályára a harmadosztályú bajnokság résztvevői. Csapatunk gólra törő játékkal idegenben szerezte meg idei első győzelmét.

Jól ment az idegenben játszó csapatoknak vasárnap, hat együttes is mindhárom pontot hazavitte és csak kettő nyert otthon. A DVTK II három vereség után győzött, és az Újpest II is először diadalmaskodott a szezonban. A Jászberény nagy csatában nyert a Füzesgyarmat ellen, ellenben a DEAC csak gól nélküli döntetlenre végzett Putnokon. A BKV tartja száz százalékos mérlegét, ezúttal az újonc Hidasnémetit ütötte ki. A Törökszentmiklós negyedik meccsén negyedik vereségét szenvedte el, így a mezőny egyetlen pont nélküli csapataként sereghajtó. A Tiszaújváros és a Kazincbarcika a második félidőben gázolt át a Stécén, illetve a Tállyán. A fakók meccsét az Újpest II nyerte Békéscsabán, míg az újonc Hajdúszoboszló pontot csent Sényőről.

Eredmények: DVSC II-Tiszafüredi VSE 2-3, DVTK II-Eger 2-1, Békéscsaba II-Újpest II 1-2, Jászberény-Füzesgyarmat 2-1, Putnok-DEAC 0-0, Hidasnémeti-BKV Előre 0-5, Törökszentmiklós-Kisvárda II 0-2, SBTC-Tiszaújváros 0-3, Sényő-Hajdúszoboszló 1-1, Tállya-Kazincbarcika 0-5.

About Author