Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a negyedik fordulóban

A tegnapi, negyedik fordulóban lejátszott bajnoki mérkőzésen csapatunk bravúros pontot szerzett Köröladányban – a hajrában Tajti Bence tizenegyest hárított -, így továbbra is szorosan tapad az élmezőnyhöz.

A BVSC már az első félidőben beállította a végeredményt a Vasas II ellen és mivel a BKV Előre meglepetésre hazai pályán kikapott az újonc Karcagtól, átvette a vezetést a táblázaton. A hajdúszoboszló kiütötte a DVSC II-t, a Pénzügyőr pedig háromgólos hátrányból fordítva gyűjtötte be a három pontot a sereghajtó Békéscsaba Ii ellen. A Kisvárda II pont nélkül maradt a Putnokkal szemben, míg a Tiszaújváros megszerezve idei első győzelmét, nyert a Hatvan ellen. A DVTK II a hétvégén kiütéses vereséget szenvedett otthon, most meglepetésre nyert a DEAC vendégeként. Továbbra sem megy a Jászberénynek, mely ezúttal a Sényőtől kapott ki.

Eredmények: Körösladány-Facultas Tiszafüredi VSE 1-1, Kisvárda II-Putnok 1-2, Tiszaújváros-Hatvan 2-1, Pénzügyör-Békéscsaba II 4-3, Eger-Füzesgyarmat 1-0, Hajdúszoboszló-DVSC II 4-0, BVSC-Vasas II 3-1, DEAC-DVTK II 0-1, Jászberény-Sényő 2-3, BKV Előre-Karcag 0-1.

About Author