Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a második fordulóban

Szerdán hétközi fordulót rendeztek a harmadosztályban. Csapatunk ugyan vezetett a félidőben a BKV vendégeként, végül mégis pont nélkül tért haza.

A második fordulóban több váratlan eredmény is született. Kevesen gondolták volna, hogy a Kőrösladány legyőzi a Birtalanékkal felálló Vasas II-t, vagy hogy a tavaly remekül szereplő Tiszaújváros második idei meccsén is pont nélkül marad. Az újonc Hatvan kiütéses győzelmet aratott Egerben, míg a BVSC hazai környezetben diadalmaskodott magabiztosan. A Kisvárda II és a Hajdúszoboszló érvényesítette a papírformát az újonc Pénzügyőrrel, illetve Békéscsaba II-vel szemben. A debreceni házirangadó az egyetemisták sikerét hozta, míg a Sényő Karcagon szerezte meg idei első pontját. A nyáron jól erősített Jászberény meglepően sima vereséget szenvedett a DVTK fiataljaitól.

Eredmények: BKV Előre-Facultas Tiszafüredi VSE 2-1, Kisvárda II-Pénzügyőr 2-0, Eger-Hatvan 0-5, Hajdúszoboszló-Békéscsaba II 2-0, BVSC-Füzesgyarmat 4-1, DEAC-DVSC II 2-0, Kőrösladány-Vasas II 3-1, Jászberény-DVTK II 1-4, Karcag-Sényő 1-1, Putnok-Tiszaújváros 3-1.

About Author