Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a kilencedik fordulóban

Vasárnap a kilencedik forduló mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport csapatai. Együttesünk fordulatos, közönségszórakoztató mérkőzésen szerzett újabb pontot.

A listavezető BKV zsinórban kilencedik meccsét is behúzta, s továbbra is pontveszteség nélkül áll az élen. A Kazincbarcika, Hajdúszoboszló, DEAC hármas tartja a lépést a fővárosiakkal, mindhárom együttes magabiztos győzelmet aratott a hétvégén. A Tiszaújváros változatlanul őrzi veretlenségét, a hajrában nyert a Jászberény ellen, mely viszont sorozatban ötödik vereségét szenvedte el. A Törökszentmiklós továbbra is pont nélkül üldözi a mezőnyt, ezúttal Békéscsabán kapott ki. A DVSC II idegenben ütötte ki a Salgótarjánt, a Tállya és a Sényő pedig ponttal tért haza Füzesgyarmatról, illetve Újpestről.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-DVTK II 4-4, Kisvárda II-BKV Előre 0-2, Hajdúszoboszló-Putnok 6-1, DEAC-Eger 3-0, Tiszaújváros-Jászberény 2-1, Békéscsaba II-Törökszentmiklós 1-0, SBTC-DVSC II 1-5, Újpest II-Sényő 2-2, Füzesgyarmat-Tállya 0-0, Kazincbarcika-Hidasnémeti 7-0.

About Author