Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a hetedik fordulóban

Vasárnap a hetedik forduló mérkőzésén lépett pályára csapatunk, s bár nem nyertünk, az, hogy kétgólos hátrányból is sikerült talpra állnunk, mindenképpen dicséretes teljesítmény.

A forduló rangadóján a BKV vesztes állásból fordítva tartotta otthon a három pontot a DEAC-cal szemben, s így továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. A Kazincbarcika kiütéssel verte a DVTK II-t, mely csupán az utolsó pillanatokban tudott kozmetikázni az eredményen. A Békéscsaba II, illetve a Tiszaújváros meggyőző játékkal nyert a Salgótarján, illetve a Hidasnémeti ellen, miként a Putnok, a Füzesgyarmat és a Kisvárda II győzelmét sem tudta veszélyeztetni az Eger, az Újpest II, illetve a Jászberény. A Törökszentmiklós egy öngóllal maradt alul Hajdúszoboszlón, ellenben a Tállya az utolsó percben pontot mentett a kis-Loki otthonában.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Sényő 2-2, Békéscsaba II-SBTC 3-1, Hajdúszoboszló-Törökszentmiklós 1-0, Tiszaújváros-Hidasnémeti 3-0, Eger-Putnok 1-3, Kisvárda II-Jászberény 2-0, BKV Előre-DEAC 2-1, DVSC II-Tállya 2-2, Füzesgyarmat-Újpest II 2-0, Kazincbarcika-DVTK II 5-2.

Most másfél hetes szünet következik a bajnokságban, csapatunk legközelebb szeptember 22-én, Salgótarjánban szaporíthatja pontjai számát.

About Author