Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a hetedik fordulóban

A bajnokság tegnapi, hetedik fordulójában csapatunk végletekig kiélezett, izgalmas meccsen döntetlenre végzett a Hajdúszoboszló ellen.

Szokás szerint ismét több meglepő eredményt hozott a forduló. Bár a listavezető BVSC simán nyert Sényőn, az eddig remeklő Putnok hazai pályán szenvedett vereséget a nyeretlen Jászberénytől. A Füzesgyarmat a hajrában szerzett góllal mentette döntetlenre a Kisvárda II elleni összecsapását. Az újonc Körösladány mindhárom pontot hazavitte a BKV Előre otthonából és már negyedik a táblázaton. A DEAC kétgólos előnyt herdált el Karcagon, ám az utolsó pillanatokban mégis megnyerte az összecsapást. A Pénzügyőr simán kikapott az első keretből megerősített Vasas II-től, míg a kis-Loki a szünetig beállította a végeredményt. Az Eger már három góllal is vezetett Miskolcon, mégis meleg lett a DVTK II elleni találkozó vége. A viharsarki fiatalok megtörték rossz sorozatukat, s hat vereség után megszerezték idei első győzelmüket.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Hajdúszoboszló 0-0, Sényő-BVSC 0-3, Putnok-Jászberény 0-1, Füzesgyarmat-Kisvárda II 1-1, BKV Előre-Körösladány 1-2, Karcag-DEAC 2-3, Vasas II-Pénzügyőr 3-0, DVSC II-Tiszaújváros 2-1, DVTK II-Eger 3-4, Békéscsaba II-Hatvan 3-0.

About Author