Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a hatodik fordulóban

Csapatunk ugyan végig támadta a mérkőzést, de a hajrában kapott gólnak köszönhetően mégis pont nélkül maradt a bajnokság hatodik fordulójának mérkőzésén, Tállyán.

A listavezető BKV folytatja nagy menetelését, ezúttal Jászberényben nyerve zsinórban hatodik győzelmét aratta. Tartja vele ugyanakkor a lépést a DEAC és a Kazincbarcika is, előbbi a Füzesgyarmatot, utóbbi az SBTC-t győzte le a hétvégén. A sereghajtó Törökszentmiklós már két góllal vezetett a Tiszaújváros ellen, mégis pont nélkül maradt. A Kisvárda II Putnokon köszörülte ki az előtő fordulóban elszenvedett csorbát. Az újonc Hajdúszoboszló Miskolcon is nyerni tudott, miként a Hidasnémeti is begyűjtötte a három pontot az Egerrel szemben. A Sényő fordulatos meccsen nyert a Békéscsaba II ellen, míg a kis-Loki Újpesten diadalmaskodott.

Eredmények: Tállya-Tiszafüredi VSE 1-0, Jászberény-BLV Előre 1-3, DEAC-Füzesgyarmat 2-1, SBTC-Kazincbarcika 0-3, Törökszentmiklós-Tiszaújváros 2-4, Putnok-Kisvárda II 1-2, DVTK II-Hajdúszoboszló 0-2, Újpest II-DVSC II 1-3, Hidasnémeti-Eger 4-1, Sényő-Békéscsaba II 4-3.

About Author