Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 9. fordulóban

Nem sikerült jól a kilencedik forduló csapatunk számára. Az elmúlt hónapokban oroszlánbarlangnak számító Lipcsey Elemér Sporttelepen nagy csatában vereséget szenvedtünk a Pénzügyőr gárdájától.

A BVSC változatlan lendülettel halad céljai felé, ezúttal a BKV otthonában diadalmaskodott és már hat ponttal vezet a táblázaton. A Putnok hazai pályán nem bírt a nagyon masszív Körösladánnyal. A DEAC szép lassan egyre feljebb tornázza magát a tabellán, tegnap Jászberényben aratott kiütéses győzelmet. A Karcag alaposan meglepta a Hajdúszoboszlót, miként a Hatvan is a kis-Lokit. A fakók meccsén pontosztozkodás született a Fáy utcában, míg a Füzesgyarmat sima győzelmet aratott a sereghajtó viharsarkiak ellen. Az edzőváltás sem segített az egrieken, Sényőn pont nélkül maradtak és a Tiszaújvárosnak sem termett babér Miskolcon.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Pénzügyőr 1-2, BKV Előre-BVSC 0-1, Putnok-Körösladány 1-1, Jászberény-DEAC 0-4, Karcag-Hajdúszoboszló 6-1, Vasas II-Kisvárda II 1-1, Füzesgyarmat-Békéscsaba II 3-1, DVSC II-Hatvan 1-2, DVTK II-Tiszaújváros 3-0, Sényő-Eger 1-0.

Szerdán hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság.

About Author