Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 8. fordulóban

Tegnap hétközi fordulót rendeztek a harmadosztályú bajnokságban. A Keleti csoport nyolcadik napján csapatunk idegenben aratott háromgólos győzelmet, s bizakodva várhatja a vasárnapi folytatást.

A listavezető BKV továbbra is őrzi hibátlan mérlegét, ezúttal a Füzesgyarmat gárdáját küldte haza pont nélkül. A Kazincbarcika esélyt sem adott a sereghajtó Törökszentmiklósnak, miként a Hajdúszoboszló is kiütéssel nyert Hidasnémetiben. A DEAC fordulatos meccsen győzte le a Kisvárda II-t, míg a Tiszaújváros Putnokon is megőrizte veretlenségét. A Jászberény meglepetésre hazai pályán kikapott az Egertől, a Békéscsaba II pedig Miskolcról vitte haza a három pontot. A Sényő magabiztosan nyert a kis-Loki ellen, a Tállya ellenben nem bírt otthon a fővárosi lila-fehérekkel.

Eredmények: SBTC-Tiszafüredi VSE 0-3, BKV Előre-Füzesgyarmat 3-1, Törökszentmiklós-Kazincbarcika 0-3, Hidasnémeti-Hajdúszoboszló 1-5, DEAC-Kisvárda II 4-2, Putnok-Tiszaújváros 1-1, Jászberény-Eger 0-1, DVTK II-Békéscsaba II 2-3, Sényő-DVSC II 2-0, Tállya-Újpest II 1-4.

About Author