Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 38. fordulóban

Nem sikerült széppé tenni a 2022-23-as pontvadászat befejezését, csapatunk a zárófordulóban vereséget szenvedett Sényőn.

Nagy dolgok nem történtek a 38. fordulóban, az első négy helyezett egyaránt nyert, így a BVSC és a Putnok mellett végül a DEAC léphetett fel a dobogóra. A kiesés elől menekülő Eger és Füzesgyarmat is nyert, így végül a hevesi alakulat  végzett a 18. helyen. Bár vereséget szenvedett és visszacsúszott a tizenhetedik pozícióba a Hajdúszoboszló, ám így is a legjobbnak bizonyult a három csoport összevetésében, s ezzel bent maradt a harmadosztályban.

Eredmények: Sényő-Facultas Tiszafüredi VSE 2-0, Hatvan-BVSC 2-3, Pénzügyőr-Putnok 2-3, Békéscsaba II-DEAC 0-7, DVSC II-Jászberény 6-0, Füzesgyarmat-Körösladány 2-0, DVTK II-Karcag 2-4, Kisvárda II-Hajdúszoboszló 3-2, Vasas II-BKV Előre 2-1, Tiszaújváros-Eger 1-3.

A bajnok BVSC-re két osztályozó mérkőzés vár a folytatásban az NB II-be kerülésért, míg az Eger, Békéscsaba II és a Jászberény hármas kiesett a megyei bajnokságokba. De csak papíron …, mert a várható feltöltések még boríthatják a kiesők névsorát.

About Author