Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 37. fordulóban

Az utolsó előtti fordulót rendezték a hét végéna harmadosztályú bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk idegenben legyőzte a Mezőkövesd II gárdáját és továbbra is harcban áll a tizedik helyért.

Mivel a Tiszakécske bajnoki címe már eldőlt – ezúttal Sényőn nyert -, a szurkolók figyelme a kiesés ellen menekülők mérkőzéseire irányult. Nos a Gyöngyös Debrecenben, a Salgótarján Egerben maradt pont nélkül, így csatlakoztak a már biztos búcsúzónak számító Sajóbábonyhoz és Mezőkövesd II-höz. Ugyanakkor a DVSC II nyert a Gyöngyös, a Putnok a Cegléd ellen, míg a Tállya pontot szerzett a Kisvárda II-vel szemben, így továbbra is reménykedhetnek a bent maradásban, sorsuk az utolsó fordulóban dől csak el. A Jászberény meglepetésre vereséget szenvedett hazai pályán a kis-DVTK-tól, így biztos nem lehet már ezüstérmes.

Eredmények: Mezőkövesd II-Tiszafüredi VSE 0-1, BVSC-Balassagyarmat 0-1, Sényő-Tiszakécske 2-3, Jászberényi FC-DVTK II 0-1, DVSC II-Gyöngyös 2-1, Putnok-Cegléd 2-1, Tállya-Kisvárda II 1-1, Eger-SBTC 2-1, Hatvan-Sajóbábony 3-0, Füzesgyarmat-Tiszaújváros 2-1.

About Author