Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 37. forduló

Nem úgy sikerült a 37. forduló mérkőzése csapatunk számára, ahogy reméltük, pont nélkül tértünk haza Putnokról, s ezzel visszacsúsztunk a táblázat tizennegyedik helyére.

Az élmezőny tagjai a papírformának megfelelően vették az akadályokat, egyedül a Körösladány szenvedett meglepő vereséget a már kiesett Békéscsaba II ellen, ráadásul hazai pályán. A Vasas II menekülőre fogta a dolgot, az egykori válogatott Feczesin Róbert vezérletével kétgólos hátrányból nyert a Karcag vendégeként. A Hajdúszoboszló hatpontos meccset veszített el hazai környezetben a Tiszaújváros ellen. Az Eger nem tudott belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba, kikapott a Pénzügyőr ellen, s mivel a Füzesgyarmat a várakozásnak megfelelően nyert Jászberényben, kieső helyre csúszott a táblázaton. Hétvégi ellenfelünk, a Sényő fordulatos meccsen tartotta otthon a három pontot a DVTK II-vel szemben.

Eredmények: Putnok-Facultas Tiszafüredi VSE 4-2, BVSC-Kisvárda II 1-0, DEAC-Hatvan 1-0, BKV Előre-DVSC II 0-3, Körösladány-Békéscsaba II 1-2, Eger-Pénzügyőr 1-2, Hajdúszoboszló-Tiszaújváros 0-1, Sényő-DVTK II 3-2, Karcag-Vasas II 2-3, Jászberény-Füzesgyarmat 0-3.

About Author