Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 36. fordulóban

Csapatunk ugyan végig fölényben játszott, több helyzete is volt, végül mégis egygólos vereséget szenvedett a bajnokság 36. fordulójának tegnapi mérkőzésén Egerben.

A forduló rangadóján a Hajdúszoboszló pontot vett el a már bajnok Kazincbarcikától, a DEAC pedig alaposan kitömte a már kiesett Tállyát. A BKV Előre hazai pályán pont nélkül maradt az Úpest II-vel szemben, így a fölényes győzelmet arató Tiszaújváros számára is belátható közelségbe került a dobogó. A fakók meccsét a Kisvárda II simán nyerte a kis-Loki ellen. Tovább tart a Jászberény mélyrepülése, ezúttal a Sényő vitte haza tőle a három pontot. Az SBTC ugyan már kiesett, de küzd a 17. helyért, mely egy esetleges feltöltés során akár még bent maradást is érhet. A Hidasnémeti simán kikapott otthon a DVTK II-től, s ezzel matematikailag is kiesett. A sereghajtó Törökszentmiklós csak megszorongatni tudta a Füzesgyarmatot, ám ez nem járt pontszerzéssel.

Eredmények: Eger-Tiszafüredi VSE 2-1, Hajdúszoboszló-Kazincbarcika 2-2, DEAC-Tállya 8-0, BKV Előre-Újpest II 2-3, Tiszaújváros-Békéscsaba II 6-0, Kisvárda II- DVSC II 4-1, Jászberény-Sényő 0-2, Putnok-SBTC 1-2, Hidasnémeti-DVTK II 0-4, Törökszentmiklós-Füzesgyarmat 0-1.

About Author