Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 36. fordulóban: továbbra is NB III!

Tegnap kora este a 36. forduló mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport együttesei. Csapatunk a gyöngyösi “albérletben” lejátszott találkozón legyőzte a Salgótarján gárdáját és ezzel a hátra lévő meccsek eredményeitől függetlenül meghosszabbította NB III-as tagságát.

Riválisaink közül a Putnok, a Hatvan és a DVSC II vereséget szenvedett Kisvárdán, Tiszaújvárosban, illetve a Füzesgyarmat ellen. A Gyöngyös ugyan pontot rabolt Miskolcról, míg a Tállya nyert Sajóbábonyban, ám már nem tudják utolérni együttesünket a táblázaton. A sereghajtó Mezőkövesd II meglepetésre döntetlenre végzett Balassagyarmaton, de mindez már nem oszt, nem szoroz helyezésén. A tavasz rangadóján a már bajnok Tiszakécske legyőzte a BVSC-t, ugyanakkor a Jászberény nyert az Eger ellen, így még nyílt a versenyfutás a dobogó második fokáért.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-SBTC 2-1, DVSC II-Füzesgyarmat 2-3, Cegléd-Sényő 3-1, Balassagyarmat-Mezőkövesd II 2-2, DVTK II-Gyöngyös 3-3, Tiszaújváros-Hatvan 2-0, Sajóbábony-Tállya 0-1, Kisvárda II-Putnok 1-0, Tiszakécske-BVSC 1-0, Jászberény-Eger 2-1.

About Author