Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 34. fordulóban

Csapatunk vasárnap délután Balassagyarmaton lépett pályára a bajnokság 34. fordulónak mérkőzésén, s bár egy félidőn keresztül tartotta magát, végül a remek formában lévő hazaiak magabiztosan diadalmaskodtak.

A kiesés elleni küzdelemben riválisainknak számító csapatok közül a DVSC II a Tállya, a Putnok a Tiszaújváros, a Hatvan a DVTK II, a Mezőkövesd II a Cegléd ellen gyűjtötte be a három pontot, szorosabbá téve ezzel a mezőny hátsó részének állását. A Gyöngyös és a Sajóbábony ugyanakkor hazai pályán szenvedett vereséget az Egertől, illetve a Sényőtől. Miután a BVSC pont nélkül maradt Kisvárdán, a Tiszakécske kiütéses győzelmével már bajnoknak tekinthető. A Jászberény simán nyert a forduló rangadóján a Füzesgyarmattal szemben, s három pontra felzárkózott a második helyezett mögé.

Eredmények: Balassagyarmat-Tiszafüredi VSE 3-0, DVTK II-Hatvan 0-2, Kisvárda II-BVSC 1-0, DVSC II-Tállya 2-1, Sajóbábony-Sényő 0-1, Mezőkövesd II-Cegléd 2-0, Tiszakécske-SBTC 5-0, Jászberény-Füzesgyarmat 4-1,Tiszaújváros-Putnok 1-3, Gyöngyös-Eger 0-1.

Sok idő nem marad a pihenésre, szerdán hétközi fordulót rendeznek ugyanis az NB III-ban, csapatunk Egerben próbál meglepetést okozni.

About Author