Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 34. fordulóban

Csapatunk folytatva remek győzelmi sorozatát, óriási bravúrt bemutatva, idegenben nyert a dobogón tanyázó BKV Előre ellen a bajnokság 34. fordulójának mérkőzésén.

Nem ment jól az élmezőny tagjainak a tegnapi fordulóban. A bajnok Kazincbarcika és a második DEAC csak döntetlenre végzett Egerben, illetve a kis-Loki vendégeként, a Hajdúszoboszló pedig vereséget szenvedett Tiszaújvárosban. A Sényő meglepetésre pont nélkül maradt Hidasnémetiben, míg a Füzesgyarmat jókora pofonba szaladt bele Diósgyőrben. A fakók meccsét a Kisvárda nyerte a Békéscsaba ellen. A Putnok érvényesítette a papírformát és simán győzött a már kiesett Tállya ellen, a Jászberény pedig zsinórban hatodik meccsén maradt pont nélkül.

Eredmények: BKV Előre-Tiszafüredi VSE 0-3, Eger-Kazincbarcika 0-0, DVSC II-DEAC 1-1, Tiszaújváros-Hajdúszoboszló 2-0, Hidasnémeti-Sényő 2-1, Kisvárda II-Békéscsaba II 3-2, Putnok-Tállya 4-1, Jászberény-Újpest II 0-1, DVTK II-Füzesgyarmat 5-0. A Törökszentmiklós-SBTC mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

About Author