Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 33. fordulóban

A bajnokság tegnapi, 33. fordulójában csapatunk bravúros győzelmet aratott a tabella második helyén tanyázó DEAC gárdája ellen, s ezzel már matematikailag is bebiztosította helyét a 2022-23-as harmadosztályú mezőnyben.

A listavezető Kazincbarcika újabb győzelmével már biztos bajnok, ellenben a BKV Előre csabai sikerével kettő pontra megközelítette a második helyezett DEAC-ot a táblázaton. A Hajdúszoboszló papírforma győzelmet aratott az Egerrel szemben, a Tiszaújváros pedig Füzesgyarmaton is folytatta remek tavaszi szereplését. A Sényő kiütötte a sereghajtó Törökszentmiklóst, míg a Putnok helyosztó meccsen, a hajrában szerzett góllal nyert Újpesten. A Jászberény csak megszorongatni tudta a kis-Lokit, a kiesők csatáját pedig a Hidasnémeti nyerte Tállyán.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-DEAC 2-0, Kazincbarcika-Kisvárda II 1-0, Békéscsaba II-BKV Előre 1-2, Hajdúszoboszló-Eger 2-0, Füzesgyarmat-Tiszaújváros 0-1, Sényő-Törökszentmiklós 5-1, Újpest II-Putnok 1-2, DVSC II-Jászberény 2-1, SBTC-DVTK II 1-2, Tállya-Hidasnémeti 1-3.

About Author