Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 32. fordulóban

Csapatunk a 17 éves Sallai Tibor góljának (is) köszönhetően – egy perccel pályára lépését követően talált a kapuba – idegenben győzte a Békéscsaba II együttesét a bajnokság 32. fordulójának mérkőzésén.

Miután a BVSC legyőzte a második Putnokot, hat fordulóval a vége előtt már matematikailag is bajnok. A Körösladány Egerből is hazavitte a három pontot, míg a két debreceni alakulat, a DEAC és a DVSC II egyaránt kétgólos győzelmet aratott hazai környezetben. A télen még kiesésre álló Sényő már hatodik a táblázaton. A Pénzügyőr kilenc gólt szerezve a legnagyobb különbségű győzelmet aratta az idényben. A Karcag vendéglátóként meglepetésre simán kikapott a Kisvárda II-től. A Tiszaújváros fontos pontot szerzett a BKV ellen, hiszen ezzel látótávolságon kívül került a már kieső helyen álló, vereséget szenvedett Füzesgyarmat előtt.

Eredmények: Békéscsaba II-Facultas Tiszafüredi VSE 1-2, BVSC-Putnok 3-0, Eger-Körösladány 0-1, DEAC-Hajdúszoboszló 2-0, DVSC II-Vasas II 4-2, Sényő-Hatvan 1-1, Pénzügyőr-Jászberény 9-0, Karcag-Kisvárda II 0-3, Tiszaújváros-BKV Előre 2-2, Füzesgyarmat-DVTK II 0-1.

Folytatás április 23-án, vasárnap délután.

About Author