Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 31. fordulóban

Mint köztudott, csapatunk tegnap óriási küzdelemben egygólos vereséget szenvedett a Kisvárda II együttesétől, s mivel a közvetlen riválisaink nyertek, visszacsúszott a táblázat 12. helyére.

A listavezető Tiszakécske, a második BVSC és a harmadik Jászberény is csak döntetlenre volt képes a bajnokság 31. fordulójában. Ugyanakkor a Blassagyarmat győzött a Cegléd ellen, s feljött a negyedik helyre. A kiesés elől menekülők közül a Mezőkövesd II, a Sajóbábony és a Gyöngyös is sima vereséget szenvedett, míg a Hatvan ugyan megszorongatta a Füzesgyarmatot, de végül pont nélkül maradt. A Tállya rendkívül fontos három pontot szerzett és ezzel elmozdult a kieső pozícióból. A Sényő megállította az elmúlt hetekben szárnyaló DVTK II-t, míg az immár Igor Bogdanovics dirigálta DVSC II pontot rabolt a BVSC otthonából.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Kisvárda II 0-1, Eger-Tiszakécske 1-1, Balassagyarmat-Cegléd 1-0, SBTC-Sajóbábony 3-0, Mezőkövesd II-Tiszaújváros 1-3, BVSC-DVSC II 2-2, Sényő-DVTK II 2-0, Putnok-Jászberény 0-0, Tállya-Gyöngyös 2-0, Hatvan-Füzesgyarmat 1-2.

Sok idejük nincs a csapatoknak a pihenésre, szerdán máris jön a következő forduló.

About Author