Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 29. fordulóban

Nagyot küzdve csapatunk megszakította négymeccses vereség sorozatát a bajnokság 29. fordulójában és döntetlenre végzett a remek formában lévő Tiszaújváros ellen.

A papírformának megfelelően a BVSC és a Putnok is magabiztos győzelmet aratott a hétvégén. A forduló rangadóján a Körösladány legyőzte a DEAC-ot és fellépett a dobogó alsó fokára. A Karcag meglepetésre pontot veszített hazai környezetben a kieső-jelölt Eger ellen. A fakók meccsén a kis-Loki az utolsó percben kicsikarta a győzelmet a sereghajtó viharsarkiakkal szemben. A Sényő a Pénzügyőr ellen is folytatta menetelését, míg a BKV Előre húsz perc alatt átgázolt a Hajdúszoboszlón. A Vasas II nem adott esélyt a Hatvannak, a Kisvárda II pedig kihasználta egy félidőnyi emberelőnyét és simán nyert Miskolcon.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Tiszaújváros 1-1, Jászberény-BVSC 0-4, Putnok-Füzesgyarmat 4-2, Körösladány-DEAC 1-0, Karcag-Eger 2-2, DVSC II-Békéscsaba II 3-2, Sényő-Pénzügyőr 2-1, BKV Előre-Hajdúszoboszló 3-0, Vasas II-Hatvan 3-0, DVTK II-Kisvárda II 1-3.

About Author