Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 28. fordulóban

Betegségektől, sérülésektől megtizedelt csapatunk bravúros döntetlent ért el a Loki első csapatából hét(!) játékossal megerősített DVSC II otthonában, a bajnokság huszonnyolcadik fordulójában.

A Jászberény megkínlódott ugyan a sereghajtó Mezőkövesd II-vel, de begyűjtötte a három pontot, s ezzel megerősítette harmadik helyét a táblázaton. A DVTK II vesztett állásból fordított a második félidőben a Salgótarjánnal szemben, míg a Balassagyarmat idegenben is magabiztosan győzte le a Tiszaújvárost. A listavezető Tiszakécske nem kegyelmezett a Sajóbábonynak (sem), miként a BVSC is hazavitte a három pontot Gyöngyösről. A Kisvárda II szűken nyert a Cegléd ellen, ugyanakkor a Füzesgyarmat nem bírt a Sényővel, az Eger pedig Tállyával. A Hatvan rendkívül fontos meccset bukott el a Putnok ellen hazai környezetben, s ez még sokba kerülhet a végelszámolásnál.

Eredmények: DVSC II-Tiszafüredi VSE 0-0, Jászberény-Mezőkövesd II 1-0, DVTK II-SBTC 3-2, Tiszaújváros-Balassagyarmat 0-3, Sajóbábony-Tiszakécske 0-4, Kisvárda II-Cegléd 1-0, Hatvan-Putnok 0-2, Füzesgyarmat-Sényő 1-1, Gyöngyös-BVSC 0-2, Tállya-Eger 2-2.

About Author