Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 27. fordulóban

Mint köztudott, sérülésektől, betegségektől megtizedelt csapatunk csak úgy tudott kiállni a DVTK II elleni vasárnapi bajnokira, hogy kapusunk, Ladányi Patrik csatárként lépett pályára. Ennek megfelelően nem meglepetés, hogy sima vereséget szenvedtünk a borsodiaktól.

Ugyanakkor az eredmények nem alakultak jól számunkra a 27. fordulóban. A kiesés elleni küzdelemben riválisnak számító SBTC legyőzte a Jászberényt, a Cegléd nyert a Sajóbábony ellen, a Gyöngyös mindhárom pontot hazavitte Mezőkövesdről, míg a Tállya idegenben ütötte ki a Putnokot. A Sényő megszakítva hosszú sikertelen sorozatát, nyert a Hatvan ellen, míg a kis-Loki ellen könnyedén diadalmaskodott a Balassagyarmat. A forduló rangadóján a BVSC magabiztosan győzte le a Füzesgyarmatot, a listavezető Tiszakécske pedig alaposan kitömte a Tiszaújvárost.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-DVTK II 1-5, Eger-Kisvárda II 1-0, Cegléd-Sajóbábony 2-0, Tiszakécske-Tiszaújváros 5-0, Balassagyarmat-DVSC II 3-0, SBTC-Jászberény 2-0, Mezőkövesd II-Gyöngyös 1-2, BVSC-Füzesgyarmat 3-0, Sényő-Hatvan 3-1, Putnok-Tállya 2-5.

About Author