Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 27. fordulóban

Ritkán látható bravúrt végrehajtva nyert csapatunk – három gólos hátrányból fordított – a listavezető Putnok otthonában a bajnokság 27. fordulójában és hosszú hónapok után elkerült a kieső helyről.

A Cigánd kihasználta az éllovas botlását és Sényőn diadalmaskodva kettő pontra csökkentette hátrányát, nyílttá téve ezzel a bajnoki címért zajló versenyfutást.A kis-Loki legyőzte a várdai fiatalokat, s ezzel helyet cserélt a két gárda a táblázaton. A DEAC meglepetésre nyerni tudott Egerben, ellenben a Tiszaújváros csak döntetlenre végzett a már szinte biztos kieső REAC ellen. A Karcag magabiztos sikert aratott az Újpest II ellen, míg a DVTK fiataljai féltucatot lőttek a sereghajtó Gyöngyös otthonában. A Hatvan zsinórban elszenvedett négy vereség után Salgótarjánban nyert, s ezzel továbbra is bent maradó helyen tanyázik.

Eredmények: Putnok-Facultas Tiszafüredi VSE 3-4, DVSC II-Kisvárda II 2-0, Sényő-Cigánd 1-2, Tiszaújváros-REAC 1-1, Eger-DEAC 1-2, Karcag-Újpest II 3-1, Gyöngyös-DVTK II 1-6, SBTC-Hatvan 0-1.

About Author