Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 27. fordulóban

Sérülésektől megtizedelt csapatunk hazai pályán vereséget szenvedett az Eger ellen a bajnokság 27. fordulójának mérkőzésén.

A listavezető BVSC karcagi győzelmével növelte egyébként is tetemes előnyét, lévén a Putnok meglepetésre csak döntetlenre végzett hazai pályán a sereghajtó Békéscsaba II-vel. A DEAC fővárosi vendégjátékát riasztó közjáték zavarta meg. A hajdúságiak 22 éves játékosa, Orosz Marcell a második félidő első percében összeesett a pályán és csak majd negyven perces ápolás után tudták a kórházba szállítania mentők. Információink szerint a fiatal játékos már jól van, de további vizsgálatok várnak rá. A Körösladány érvényesítette a papírformát Jászberény és magabiztosan nyert. A fakók debreceni összecsapása pontosztozkodással zárult. A Füzesgyarmat és a Tiszaújváros biztosan gyűjtötte be a három pontot, a tavasszal remeklő Sényő legyőzte Szoboszlót, míg a kis-Diósgyőr a hajrá kezdetén szerzett góllal nyert a Pénzügyőr ellen.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Eger 1-4, Karcag-BVSC 1-3, Putnok-Békéscsaba II 1-1, BKV Előre-DEAC 1-1, Jászberény-Körösladány 1-5, DVSC II-Kisvárda II 1-1, Füzesgyarmat-Hatvan 3-1, DVTK II-Pénzügyőr 1-0, Sényő-Hajdúszoboszló 1-0, Vasas II-Tiszaújváros 1-3.

A bajnokság hétközi fordulóval folytatódik szerdán és csütörtökön.

About Author