Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 27. fordulóban

Vasárnap, a bajnokság 27. fordulójának mérkőzésén csapatunk hazai pályán döntetlenre végzett a Salgótarján ellen, s ezzel megőrizte 10 pontos előnyét riválisa előtt.

A játéknap több meglepetés-eredményt is hozott. A dobogóra pályázó Hajdúszoboszló hazai környezetben nem bírt a kieső-jelölt Hidasnémetivel. Az ötödik Tiszaújváros otthon maradt pont nélkül a Putnokkal szemben, míg a BKV csak döntetlenre volt képes Füzesgyarmaton, s ez második helyébe került. Az elmúlt hetekben jól szereplő Sényő ötöt kapott a kis-Lokitól, a fakók meccsén pedig a DVTK II mindhárom pontot hazavitte Békéscsabáról. A listavezető Kazincbarcika nagyon megizzadt a sereghajtó Törökszentmiklós ellen, csak a hajrában tudta a maga javára fordítani az eredményt az ekkor már létszámhátrányban lévő vendégekkel szemben.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-SBTC 1-1, Kazincbarcika-Törökszentmiklós 2-1, Kisvárda II-DEAC 0-1, Füzesgyarmat-BKV Előre 1-1, Hajdúszoboszló-Hidasnémeti 0-0, Tiszaújváros-Putnok 1-2, DVSC II-Sényő 5-1, Békéscsaba II-DVTK II 0-2, Eger-Jászberény 1-0.

Az Újpest II-Tállya mérkőzést március 30-án rendezik.

About Author