Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 26. fordulóban

Bár nagyon vártuk, hiszen jó formában volt csapatunk, mégsem tudtunk pályára lépni a bajnokság 26. fordulójának megyei rangadóján, Jászberényben. Betegségek és sérülések miatt nem volt más választásunk, mint lemondani az összecsapást, így viszont játék nélkül buktuk el a három pontot.

A hét végi fordulóban jól ment a mezőny első feléhez tartozó együtteseknek, egyedül az Eger veszített két pontot Putnokon. A Tiszakécske és a BVSC szűken, a Füzesgyarmat kiütéssel, a Kisvárda II és a Tiszaújváros magabiztosan diadalmaskodott. Ezzel szemben a Sényő zuhanórepülésbe kezdett, november óta nem tud nyerni, s most Tállyán kapott méretes pofont. Fontos meccset nyert meg a Gyöngyös a Salgótarján ellen, s továbbra is harcban áll a bent maradás kiharcolásáért. A Mezőkövesd II és a Sajóbábony ugyanakkor egyre nagyobb bajba kerül, már 12, illetve 8 pont a lemaradása a még bent maradást jelentő 14. helyezettől.

Eredmények: Jászberény-Tiszafüredi VSC 3-0 (meccs nélkül), Füzesgyarmat-Mezőkövesd II 5-0, Gyöngyös-SBTC 2-0, DVSC II-Tiszakécske 0-1, Tiszaújváros-Cegléd 2-0, Sajóbábony-Kisvárda II 0-2, Tállya-Sényő 5-0, Hatvan-BVSC 0-1, Putnok-Eger 2-2.

A DVTK II-Balassagyarmat mérkőzést április 7-re halasztották.

About Author