Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 26. fordulóban

Csapatunk hiába tett meg mindent a pontszerzés érdekében Hajdúszoboszlón, végül vereséget szenvedett a bajnokság 26. fordulójának mérkőzésén.

A listavezető BVSC fölényesen, a második Putnok kínkeservesen, a hosszabbításban kicsikart góllal vette a hétvégi akadályt. A DEAC nyert a Karcag elleni rangadón és visszavette a harmadik helyet. A Körösladány az utolsó percben szerzett góllal verte a BKV-t, míg a Tiszaújváros a 95. percben elért találattal tartotta otthon a három pontot a kis-Loki ellen. A Vasas II Feczesinnel és Radóval a soraiban is gólképtelennek bizonyult Pasaréten. A Hatvan a szünetig eldöntötte a meccs sorsát a sereghajtó Békéscsaba II ellen. A DVTK II hiába játszott egy órán keresztül emberelőnyben, csak döntetlenre volt jó Egerben, míg a Kisvárda II az első félidőben elért góllal nyert a Füzesgyarmattal szemben.

Eredmények: Hajdúszoboszló-Facultas Tiszafüredi VSE 2-1, BVSC-Sényő 4-0, Jászberény-Putnok 1-2, DEAC-Karcag 2-0, Körösladány-BKV Előre 1-0, Tiszaújváros-DVSC II 2-1, Pénzügyőr-Vasas II 0-0, Hatvan-Békéscsaba II 2-1, Eger-DVTK II 1-1, Kisvárda II-Füzesgyarmat 1-0.

About Author