Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 25. fordulóban

Tegnap a huszonötödik forduló mérkőzésein léptek pályára az NB III Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk remek kezdés után, majd egy órát tíz emberrel futballozva is magabiztos győzelmet aratott a Gyöngyös ellen.

A kiesés elleni küzdelemben vetélytársnak számító csapatok közül a Sajóbábony sima vereséget sima vereséget szenvedett Egerben, ugyanakkor a Tállya csak a hajrában adta meg magát a BVSC vendégeként. A Cegléd nagy csatában legyőzte a kis-Lokit, míg az SBTC óriási meglepetésre pont nélkül küldte haza a Füzesgyarmatot. A Mezőkövesd II és a Hatvan nem bírt egymással, a döntetlennek egyik gárda sem örülhet maradéktalanul. A Putnok három vereség után Sényőn megszerezte idei első pontját. A listavezető Tiszakécske már három góllal is vezetett a diósgyőri fakó ellen, végül mégis izgulnia kellett a győzelemért. A Jászberény gól nélküli meccsen szerzett pontot Balassagyarmaton, a Tiszaújváros viszont nagy pofonba szaladt bele Kisvárdán.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Gyöngyösi AK 3-1, Eger-Sajóbábony 3-0, Kisvárda II-Tiszaújváros 5-2, Cegléd-DVSC II 1-0, Tiszakécske-DVTK II 3-2, Balassagyarmat-Jászberény 0-0, SBTC-Füzesgyarmat 1-0, Mezőkövesd II-Hatvan 0-0, BVSC-Tállya 3-1, Sényő-Putnok 1-1.

About Author