Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 24. fordulóban

Vasárnap délután a 24. forduló mérkőzésein léptek pályára az NB III Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk egy ötperces rövidzárlatnak köszönhetően vereséget szenvedett Füzesgyarmaton.

A forduló rangadóján a listavezető Tiszakécske vesztett állásból fordítva nyert Jászberényben. A hazaiak ráadásul 1-0-ás vezetésüknél tizenegyest hibáztak. A BVSC zsinórban hatodik győzelmüket aratva négy pontra megközelítették a második helyen tanyázó JFC-t. Az Eger csak döntetlenre végzett Sényőn, a Balassagyarmat ugyanakkor mindhárom pontot haza vitte gyöngyösről. A Tiszaújváros közel egy órát emberelőnyben játszva is megizzadt a Sajóbábony ellen. A Tállya nagyon fontos győzelmet aratott a sereghajtóval szemben, míg a Hatvan kiesési rangadót nyert a Salgótarján ellen. A Kisvárda II idegenben diadalmaskodott a kis-Loki ellen, a DVTK II viszont nem bírt a Cegléddel hazai pályán.

Eredmények: Füzesgyarmat-Tiszafüredi VSE 2-1, DVSC II-Kisvárda II 0-1, Tállya-Mezőkövesd II 2-1, Hatvan-Salgótarján 1-0, Gyöngyös-Balassagyarmat 0-1, Jászebrény-Tiszakécske 1-2, DVTK II-Cegléd 1-1, Tiszaújváros-Sajóbábony 1-0, Putnok-BVSC 1-4, Sényő-Eger 1-1.

About Author