Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 23. fordulóban

Mint köztudott, csapatunk tegnap rendkívül taktikus, fegyelmezett játékkal hatpontos meccsen diadalmaskodott a Hatvan ellen.

Ugyanakkor a huszonharmadik forduló bővelkedett meglepetésekben. Az éllovas Tiszakécske idei második meccsén sem tudott nyerni. A múlt heti vereség után ezúttal hazai pályán csak döntetlenre végzett a kieső helyen tanyázó Gyöngyös ellen. Botlását nem tudta kihasználni a Jászberény, mely tíz emberrel egyenlítve a Cegléd ellen szerzett szintén egy pontot. A BVSC fölényes magabiztossággal győzött az előkelő helyen tanyázó Sényő ellen. Az Eger nem kegyelmezett a Tiszaújvárosnak, simán nyert a térségi rangadót. A Füzesgyarmat egy hete a listavezetőt verte, most idegenből, Balassagyarmatról is haza vitte a három pontot. A Tállya téli új szerzeménye, Serecin Filip mesterhármasával idegenben verte a Salgótarjánt. A Kisvárda II nem bírt hazai pályán a DVTK II-vel, ellenben a sereghajtó Mezőkövesd II pont nélkül küldte haza az egyre nagyobb bajban lévő Putnokot.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Hatvan 2-0, Eger-Tiszaújváros 3-0, Sajóbábony-DVSC II 1-0, Kisvárda II-DVTK II 1-1, Cegléd-Jászberény 1-1, Tiszakécske-Gyöngyös 1-1, Balassagyarmat-Füzesgyarmat 0-1, SBTC-Tállya 2-3, Mezőkövesd II-Putnok 2-0, BVSC-Sényő 5-1.

About Author