Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 22. fordulóban

Vasárnap délután a 22. forduló mérkőzéseit rendezték meg az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk magabiztos játékkal, fontos győzelmet aratott Tállyán.

A nyitóforduló meglepetése, hogy a bajnoki cím legfőbb várományosa, a Tiszakécske vereséget szenvedett Füzesgyarmaton. A Jászberény nem tudta kihasználni vetélytársa botlását, csak döntetlenre végzett hazai pályán a Kisvárda II-vel szemben. A BVSC otthon tartotta a három pontot az Eger elleni rangadón és fellépett a dobogó legalsó fokára. A Sényő az utolsó percben mentette döntetlenre a sereghajtó elleni meccsét, ellenben a Balassagyarmat nyerni tudott a kiesés rémétől fenyegetett Hatvan otthonában. A Tiszaújváros a hajrában engedte kicsúszni kezéből a meccset Debrecenben, és nyerő állásból vereséget szenvedett, míg a DVTK II a második félidőben kiütötte a Sajóbábonyt. A Gyöngyös csak egy pontot tartott otthon a Cegléddel szemben, a Putnok még annyit sem a Salgótarján ellen.

Eredmények: Tállya-Tiszafüredi VSE 2-4, Füzesgyarmat-Tiszakécske 1-0, Jászberény-Kisvárda II 2-2, BVSC-Eger 2-1, Mezőkövesd II-Sényő 2-2, Hatvan-Balassagyarmat 0-1, DVSC II-Tiszaújváros 2-1, DVTK II-Sajóbábony 5-2, Gyöngyös-Cegléd 1-1, Putnok-SBTC 2-3.

About Author