Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 21. fordulóban

Nem úgy kezdődött a bajnokság tavaszi idénye, ahogy azt szerettük volna. Függetlenül attól, hogy kiegyenlített meccset vívtunk Békéscsabán, pont nélkül maradtunk.

A listavezető Kazincbarcika magabiztos győzelemmel kezdte a szezont, miként a DEAC is hármat gurított a Törökszentmiklósnak. A BKV ugyanakkor hazai pályán csak döntetlenre volt képes a kis-Diósgyőr ellen. A Hajdúszoboszló megkínlódott az újpesti fiatalokkal, de végül otthon tartotta a pontokat. A Tiszaújváros már a harmadik percben két góllal vezetett a Tállya ellen, s innen már nem tudott talpra állni a vendéggárda. A Salgótarján bunkerfocija pontot ért Kisvárdán, míg a Sényő Kapacina Valér mesterhármasával idegenben verte az Egert. A Putnok fordulatos meccsen döntetlenre végzett a Füzesgyarmat ellen. A forduló legnagyobb meglepetését a télen alaposan megerősödött Hidasnémeti okozta, miután négy gólt rúgva simán nyert Jászberényben.

Eredmények: Békéscsaba II-Tiszafüredi VSE 2-1, Kazincbarcika-DVSC II 3-0, BKV Előre-DVTK II 2-2, DEAC-Törökszentmiklós 3-0, Hajdúszoboszló-Újpest II 1-0, Tiszaújváros-Tállya 4-1, Kisvárda II-SBTC 0-0, Eger-Sényő 1-3, Putnok-Füzesgyarmat 2-2, Jászberény-Hidasnémeti 2-4.

About Author