Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 20. fordulóban

A tavaszi idényből előre hozott 20. fordulóval zárták tegnap az esztendőt a harmadosztályú bajnokság résztvevői. Csapatunk megyei rangadón, idegenben győzte le a Karcag gárdáját és a nyolcadik helyről várhatja a februári folytatást.

A bajnoki címet akár már most ki lehetne osztani, hiszen a BVSC nem csak , hogy fölényesen nyert – ezúttal a Békéscsaba II ellen -, de vetélytársai sorozatos botlásai miatt 13 pontos előnnyel vezeti a táblázatot. A Putnok meglepetésre otthon kapott ki a Sényőtől, a Körösladány pedig nagy pofonba szaladt bele az idény második felére nagyon belelendült DVSC II ellen. A DEAC nem bírt a Füzesgyarmattal, miként az Eger sem a Kisvárda II-vel. A BKV Előre lebirkózta a DVTK II-t, és a Hajdúszoboszló, valamint a Vasas II is egygólos győzelemmel zárta az évet. A kieső helyen telelő Tiszaújváros az utolsó pillanatban engedte ki a kezéből a győzelmet Pasaréten.

Eredmények: Karcag-Facultas Tiszafüredi VSE 1-2, BVSC-Békéscsaba II 5-0, Putnok-Sényő 1-2, Körösladány-DVSC II 0-4, DEAC-Füzesgyarmat 1-1, BKV Előre-DVTK II 1-0, Hajdúszoboszló-Hatvan 1-0, Jászberény-Vasas II 0-1, Pénzügyőr-Tiszaújváros 2-2, Eger-Kisvárda II 1-1.

Most téli szünetre vonulnak az NB III-as csapatok, a folytatásra 2023. február 12-ig kell várniuk a szurkolóknak.

About Author