Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 19. fordulóban

Edzőgyilkos meccsen, Barna Viktor 94. percben szerzett góljával gyűjtötte be a három pontot csapatunk a bajnokság hétvégi, 19. fordulójában a Sényő ellen és ezzel stabilizálta helyét a középmezőnyben.

Jól ment az élmezőny csapatainak vasárnap. A listavezető BVSC, a második Putnok, a negyedik Karcag, ötödik DEAC és hatodik DVSC II egyaránt nyert, s a dobogó alsó fokán álló Körösladány is szerzett egy pontot. Ugyanakkor a táblázat hátsó régiójában tanyázók közül csak a Tiszaújváros örülhetett győzelemnek, a sereghajtó Békéscsaba II, a tizennyolcadik Jászberény és a tizenhetedik Sényő egyaránt vereséget szenvedett.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Sényő 2-1, BVSC-Hatvan 4-0, Putnok-Pénzügyőr 4-1, Körösladány-Füzesgyarmat 1-1, Karcag-DVTK II 2-0, DEAC-Békéscsaba II 1-0, Jászberény-DVSC II 1-3, BKV Előre-Vasas II 1-2, Hajdúszoboszló-Kisvárda II 1-2, Eger-Tiszaújváros 1-2.

A 2022-es esztendő utolsó fordulójában, december 4-én megyei rangadón, a Karcag vendégeként lép pályára csapatunk Balmazújvárosban.

About Author