Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 18. fordulóban

Mint köztudott, csapatunk ugyan kétgólos hátrányból is egyenlített a bajnokság 18. fordulójának mérkőzésén, a Putnok ellen, végül mégis pont nélkül maradt.

A listavezető BVSC Kisvárdáról is hazavitte a három pontot, így továbbra is őrzi tekintélyes előnyét a Putnok előtt. A DEAC meglepetésre vereséget szenvedett Hatvanban, s mivel a Körösladány nyert Békéscsabán, helyet cserélt a két gárda a dobogó alsó fokán. A Karcag kikapott Angyalföldön, míg a BKV Előre szünetben még vezetett a kis-Loki otthonában, végül mégis nagy “zakót” kapott. Tovább tart a Pénzügyőr mélyrepülése, a remekül rajtoló fővárosi alakulat hat forduló óta nyeretlen, s most otthon kapott ki az Egertől. A Hajdúszoboszló simán diadalmaskodott Tiszaújvárosban. A Sényő meglepetésre pontot rabolt a DVTK II otthonából, a Jászberényben viszont hiába vezetett kétszer is Füzesgyarmaton, mégis vereséget szenvedett.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Putnok 2-3, Kisvárda II-BVSC 0-1, Békéscsaba II-Körösladány 1-3, Hatvan-DEAC 3-1, Vasas II-Karcag 2-1, DVSC II-BKV Előre 6-2, Pénzügyőr-Eger 0-2, Tiszaújváros-Hajdúszoboszló 1-4, DVTK II-Sényő 2-2, Füzesgyarmat-Jászberény 4-2.

About Author